ADANA / YÜREĞİR - Kazime Özler İlkokulu

Kazime Özler İlkokulu

ABDİOĞLU CUMHURİYET MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. NO 35 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Sürekli gelişmeyle yenilikçi, kurumsal yapısıyla eğitim kurumlarına model olan bir okul olmak. Gelişimini etkili işbirliğinden alarak kendini geliştiren, gelişirken çevresini de bünyesine katmasıyla örnek gösterilen bir okul olmak.
Misyon
Öğrenmeyi öğrenmiş; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; ülkesini seven ve koruyan; iyi ahlaklı; saygı ve sevgiye değer veren; inançlı; kararlı; istekli; bir üst öğrenime hazır; sosyal etkinliklerle kendine güveni artmış bireyleri ülkemize kazandırmak için varız.
KLİMA
Ulaşım
Beldede ulaşım kara yoluyla yapılır. Taş Köprü´den kalkan 181 no´lu belediye otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir. Öğretmenlerimizin ulaşımı il merkezine sağlanmaktadır.
Öğretmenler servisle okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Abdioğlu Beldesi Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlıdır. Kapılı, Havraniye, Herekli, Nacarlı ve Acıdere beldeye komşu olan köylerdir.
İl merkezine 32 km uzaklıktadır.