T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Kazime Özler İlkokulu

Anasınıfımızın E-Twinnig Projeleri

Kazime Özler İlkokulu anasınıfı B şubesi öğrencileri anasınıfı öğretmeni Yüksel ARIK rehberliğinde  2021-2022 eğitim öğretim yılında  "Kumbaramda Kitaplar", "Her Şeyim Ritmi Var" . "Aklım Fikrim OYUN" isimli 3 adet eTwinning  projesine katılarak okulumuzu(Kazime Özler İlkokulu ) ve şehrimiz Adana'ı temsil etmişlerdir.

Miniklerimiz "Aklım Fikrim OYUN " isimli eTwinning  projesi ile  öğrencilerimizin zeka oyunları ile zekasını aktif olarak kullanıp, çok yönlü düşünme becerilerini geliştirip ,yeteneklerini ortaya çıkarıp , geliştirerek etkili öğrenmeleri sağlanmıştır.

"Kumbaramda Kitaplar" isimli eTwinning  projesi ile öğretmen rehberliğinde öğrencilerimizin atık malzemelerden geri dönüşüm sağlayarak kendi özgün kumbaralarını tasarlamaları ve bu kumbarada biriktirdiği parayla kitap almaları sağlanarak, okumanın önemi konusunda farkındalık yaratılmıştır. Çeşitli etkinlikler yaparak psikomotor,dil,bilişsel ,sosyal gelişim alanlarını desteklenmiştir.

"Her Şeyin Ritmi Var" " isimli eTwinning  projesi ile  özellikle okul öncesi dönemde Müziğin öğrenmeyi kolaylaştıran, özgüveni arttıran etkisinden faydalanırken , çocukların yaratıcılıklarını arttıran ve çevre bilinci kazanmalarını sağlayacak doğal ve geri dönüşülebilir malzemelerle ritim becerisi geliştirici etkinlikler yapılmıştır.

"Aklım Fikrim OYUN ", "Kumbaramda Kitaplar" . "Her Şeyin Ritmi Var" isimli 3 adet eTwinning  prjesine katılarak Kazime Özler İlkokulu 'nu ve şehrimiz Adana'ı temsil eden Kazime Özler İlkokulu anasınıfı B şubesi öğrencilerini göstermiş oldukları gayretlerden ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 12:08 - Görüntülenme: 204
  Beğen | 0  kişi beğendi